Kažete, ne vole se? Pike i Ramos kreću u zajednički biznis!

Posle svega, postaju ortaci?! Vest obišla planetu…

Njihov odnos je komplikovan, kao i sve u Španiji. Pike i Ramos već deceniju čine možda i najbolji reprezentativni štoperski par na svetu.

Rivalstvo Barselone i Reala učinilo ih je protivnicima, prozivaju se u medijima, često se spekuliše da ne govore, ali od toga je malo istina. Naime, i jedan i drugi imaju poštovanje za saigrača iz “Crvene furije”.

Iako Ramos ne odobrava Pikeove istupe i katalonski nacionalizam, on sa druge strane više voli iskrenost fudbalera Barselone nego ćutanje drugih Katalonaca u svlačionici. Prvi je istupio i rekao da Pike mora da ostane deo reprezentacije, mada se spekulisalo da njih dvojica ne govore.

Umesto toga, kreću u zajednički biznis.

U pitanju će biti otvaranje evropske platforme popularnog playerstribune.com, platforme koja je doživela veliki uspeh. Na njoj vrhunski sportisti mogu da pišu o svojoj karijeri, životu van terena i odrastanju.

Dvojica Španaca nameravaju da na taj način postanu ortaci u zajedničkom poslu koji je u Americi imao mnogo uspeha i za koji su već pisali Rakitić, Ronaldo i Marselo.

Kao da su ovom pričom želeli da pokažu da ostaju zajedno u reprezentaciji, ali i kada su budu pogasila svetla reflektora.